(36)5 anledningar till att välja oss när du behöver en ny hemsida

Enkelt – Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Det ska vara enkelt att beställa en ny hemsida. Det ska vara enkelt att använda och uppdatera sin hemsida. Det ska vara enkelt att få support när behovet uppstår. Tack vare våra kostnadsfria designförslag, personlig support via telefon, chat & mail samt att de hemsidor vi levererar är enklare än någonsin att använda så har vi kommit en bra bit på vägen för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund.

Prisvärt – Genom att arbeta kontinuerligt med att effektivisera arbetet med att ta fram hemsidor samtidigt som vi jobbar aktivt med att hålla nere våra fasta kostnader så kan vi erbjuda priser som är lägre än våra konkurrenter. Vi är faktiskt så prisvärda att vi är ett alternativ för dig som funderar på att göra din hemsida själv hos någon av aktörerna som erbjuder hemsidor nästan gratis i deras egenutvecklade webbplattform. 

Tryggt – Vi bjuder alla våra kunder på ett kostnadsfritt designförslag så att du som kund vet hur slutresultatet kommer bli redan innan du lägger en eventuell beställning. Även om vi erbjuder marknadens lägsta löpande priser så kan vi också erbjuda fast pris om du som kund föredrar det. Med vår personliga support är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi hjälper dig med allt som har med din hemsida att göra, från domän, webbhotell till eposthantering.

Skräddarsytt & mobilanpassat – Trots våra låga priser så designar & skräddarsyr vi varje hemsida efter kundens verksamhet och önskemål. Självklart är alla våra hemsidor 100% mobilanpassade och optimerade för både dator, surfplatta & mobil.

Framtidssäkert – Eftersom vi bygger alla våra hemsidor på marknadens största & mest populära webbplattform (WordPress) så kan du vara trygg i att din hemsida är 100% framtidssäker. WordPress uppdateras löpande och det finns massor med tillvalsfunktioner som du kan lägga till efter behov. Om du vill förnya utseendet efter några år så är det snabbt fixat. Med WordPress är du ej heller beroende av oss som leverantör – även om vi självklart kommer jobba hårt för att få vara det även i framtiden.